Ψάχνω να βρώ....:

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

H Βερυκειος Αλητεία !

... είναι πολύ σημαντικό, όλοι οι άνθρωποι, να έρχονται ΕΝΩΠΙΟΣ-ΕΝΩΠΙΩΝ, με την προστυχιά του χαρακτήρα τους.

Το Παρακάτω θέμα είναι Αφιερωμένο στον ΕΘΝΙΚΟ ΨΕΥΤΗ, Βερύκιος Δημοσθένη. Ο οποίος χωρίς καμία αναστολή, με σύμαχο το χαμηλότατο I.Q. του, σπηλώνει συνειδήσεις ανθρώπων που έχουν ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στην ΠΑΤΡΙΔΑ.

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι ο εν Λόγω, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ, στην κρίση των ΙΜΙΩΝ ... πρόσφερε τις υπηρεσίες του, βιντεοσκοπώντας την έξοδο του Πολεμικού Ναυτικού απο την Νήσο Ψυττάλεια, δίνοντας αναλυτική περιγραφή των οπλικών συστημάτων και δυνατοτήτων του κάθε Πολεμικού πλοίου, πρός όφελος της Τουρκίας.


Ο Ελικοπτεράς...των 2.700 €, κατά περιγραφή του :

     Ονομάζομαι Πασχάλης Κωνσταντίνος και είμαι ένας απόστρατος Συνταγματάρχης ¨ελικοπτεράς¨, 52 ετών με 42 χρόνια συντάξιμη υπηρεσία.
    Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, της 30/09/2011, ο κ.Βερύκιος είπε ότι σαρανταπεντάρης ελικοπτεράς παίρνει σύνταξη 2.700 ευρώ και με τις εξαγγελθείσες περικοπές θα παίρνει 1.700.
     Είναι γεγονός ότι τις περισσότερες φορές τα σχόλιά του όταν αναφέρεται στις ΕΔ είναι ανακριβή, για λόγους που ο καθένας μπορεί να φανταστεί. Αυτή την φορά ξεπέρασε κάθε φαντασία.
     Επειδή πιστεύω ότι ένα σοβαρό ΜΜΕ, δεν θα ήθελε να έχει έναν τέτοιο δημοσιογράφο στο έμψυχο δημιουργικό, αμερόληπτο και μαχόμενο προσωπικό του, σας αποστέλλω συνημμένα ενημερωτικό σημείωμα του ΓΛΚ, στο οποίο φαίνεται ότι τον μήνα Σεπτέμβριο η σύνταξή μου ήταν 1724 ευρώ. Με τις εξαγγελθείσες μειώσεις αυτή θα κατέλθει κάτω των 1.450 ευρώ, μετά από τόσα χρόνια ανωτάτων σπουδών, πτήσεων και προσφοράς στις ΕΔ και την πατρίδα.
    Αν ο κ. Βερύκιος μου παρουσιάσει τα στοιχεία για τον σαραντάρη ¨ελικοπτερά¨ με την σύνταξη των 2.700 ευρώ που επικαλέστηκε, θα είμαι ο πρώτος που θα ζητήσω συγγνώμη, ειδάλλως παρακαλώ για τις ενέργειές σας, προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να πάψουν αυτά τα φαινόμενα παραπληροφόρησης.
         Μετά τιμής
Πασχάλης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: