Ψάχνω να βρώ....:

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Διακριτικό Σήμα σε όσους Υπηρέτησαν ή Υπηρετούν σε Πολεμικά Πλοία Επιφανείας

Το ΑΝΣ ( Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο ) στίς 24 Αυγούστου 2009 με απόφασή του καθιερώνει Διακριτικό Σήμα σε όσους Υπηρέτησαν ή Υπηρετούν σε Πολεμικά Πλοία Επιφανείας όπως παρακάτω :



- Χάλκινο : Με την Συμπλήρωση Υπηρεσίας 2 Ετών, σε όσους Υπηρέτησαν ή Υπηρετούν σε Πολεμικά Πλοία Επιφανείας και σε Επιτελεία Διοικήσεων Ομάδων Πλοίων Επιφανείας.

- Ασημένιο : Με την Συμπλήρωση Υπηρεσίας 6 Ετών, σε όσους Υπηρέτησαν ή Υπηρετούν σε Πολεμικά Πλοία Επιφανείας και σε Επιτελεία Διοικήσεων Ομάδων Πλοίων Επιφανείας.

- Χρυσό : Με την Συμπλήρωση Υπηρεσίας 10 Ετών, σε όσους Υπηρέτησαν ή Υπηρετούν σε Πολεμικά Πλοία Επιφανείας και σε Επιτελεία Διοικήσεων Ομάδων Πλοίων Επιφανείας.

Η διάθεση του ανωτέρω διακριτικού γίνεται στο πρατήριο στολών του Π.Ο.Ν. απο Τετάρτη 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 στην τιμή των 9.50€, μέσω καταστάσεων στούς Δικαιούχους και θα φέρετε πάνω απο τις Διαμνημονεύσεις απο την Τετάρτη 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009.
 
Σε περίπτωση που ο δικαιούχος μπορεί να φέρει και τα δύο Διακριτικά ( Υ/β και Πλοία Επιφανείας ) θα φέρει εκείνο που υπηρέτησε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: